Baross Hotel

Budapesti régió - Budapest

Baross Hotel, Budapest
  • Cím: 1077 Budapest, VII. ker. Baross tér 15.
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Baross Hotel, Budapest

A Baross Hotel Budapest VII. kerületében, központi helyen, a nemzetközi utasforgalmat bonyolító Keleti pályaudvar mellett található. Az 1 percre lévő metrómegálló és az erre közlekedő számos busz panziónkat könnyen megközelíthetové teszi a más közlekedési eszközzel érkezők számára is.


Baross Hotel, Budapest

A ház teljes felújítását követően, 2000 augusztusában nyitottuk meg 3 csillagos kategóriájú panziónkat. 29 szoba és 1 apartman áll a vendégek rendelkezésére, mindegyik színes tévével, minibárral, egyedileg szabályozható légkondicionálóval, telefonnal, ébresztőórás rádióval felszerelt. Autóval érkezők számára őrzött parkolóhelyet biztosítunk. Vendégeink számára svédasztalos reggelit kínálunk reggeliző helyiségünkben, amely a nap további részében drinkbárként üzemel.


Baross Hotel, Budapest
  • Cím:1077 Budapest, VII. ker. Baross tér 15.

Budapest


Budapest   Magyarország   fővárosa , az ország  politikai ,  művelődési ,  ipari ,  kereskedelmi  és közlekedési  központja, valamint...
Tovább olvasom
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás