Danubius Grand Hotel Margitsziget superior

Budapesti régió - Budapest

Danubius Grand Hotel Margitsziget superior, Budapest
  • Cím: 1138 Budapest, XIII. ker. Margitsziget
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Danubius Grand Hotel Margitsziget superior, Budapest

A Margitsziget északi részén fekvő Grand Hotel szolgáltatásainak gazdagsága, a régi korokat hűen tükröző étterme és hallja, Budapest szerte közismert.A Margitsziget északi részén fekvő eredeti szépségét és hangulatát 1986-ban visszanyert elegáns hotel 2000-ben került felújításra.   A grand hotel szolgáltatásainak gazdagsága, a régi korokat hűen tükröző étterme és hallja, Budapest szerte közismert kitűnő tradicionális konyhája, a tavasztól őszig működő, a vén platánfák árnyas lombjai alatt megbújó terasza és kerthelyisége egyedülálló a fővárosban. 

Danubius Grand Hotel Margitsziget superior, Budapest

A hotel egy fűtött földalatti folyosóval van összekötve a Danubius Health Spa Resort  Margitsziget szállodával, így a gyógyászati, wellness és fitness szolgáltatások mindkét hotel vendégei számára könnyen elérhetők.Szobák Légkondicionált szobák fürdőszobával, műholdas színes televízióval, fizetős mozicsatornával, széffel, minibárral, kávé- és teafőzővel, telefonnal, rádióval, némely a Dunára, illetve parkra néző erkéllyel.Nemdohányzó szobák, összenyitható szobák, valamint mozgássérültek számára kialakított szobák is várják a vendégeket.

Danubius Grand Hotel Margitsziget superior, Budapest
  • Cím:1138 Budapest, XIII. ker. Margitsziget

Budapest


Budapest   Magyarország   fővárosa , az ország  politikai ,  művelődési ,  ipari ,  kereskedelmi  és közlekedési  központja, valamint...
Tovább olvasom
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás